Păstrăvul este considerat una dintre cele mai rafinate delicatese atunci când vine vorba de gastronomie tradițională și modernă. Faptul că un restaurant își crește propriul păstrăv reprezintă nu doar o garanție a prospețimii, ci și un simbol al respectului față de natură și față de clienți. Într-un asemenea context, prospețimea nu mai este un simplu cuvânt, ci o experiență autentică: de la apă curată de munte, la un ciclu controlat de hrănire și creștere, totul este supravegheat cu grijă pentru a oferi un produs final de cea mai bună calitate.
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
C4, C1
C9
C9
C3, C7, C9
C7, C9
C1, C4
C1, C4
C4
C4
C1, C4
C1, C4
antricot de porc, mujdei cu smântână
1 persoană
slănină, roșii cherry, ceapă
Smântână cu parmezan, ceapă caramelizată
C7
C10
C7
C7, C10
C7, C10
C7
C1, C3, C7
C1, C3, C7
C5, C7
C7
C7
C7
C7
C7
portocale, piersici, vișine, struguri, tomate
lămâi, piersici
prune, caise, pere, gutui
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum, dolor sit amet, consectetur
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit egestas nam
Aducem gusturile tradiționale de acasă pentru tine.